Mad... Uhm! Det er nu lækkert. Senest har jeg eksperimenteret lidt med brød og grønt. Ikke noget nyt for rigtig mange, men bare lidt jeg vil dele med dem, der nu gider lægge øjne til min blog. Jeg har haft ristet brød i olie på panden. Efter det er taget af, har jeg hakket et fed hvidløg groft og lagt det på. Så er der smurt et godt lag real mayonnaise på og puttet citronpeber og salt over. Samtidig har jeg brunet champignon, forårsløg og tre farver peberfrugt i olie - alt groft udskåret. Det har også fået et drys citronpeber, og så er det hele lagt over brødet.
Jeg synes, det ser rigtig lækkert ud. Og jeg kan garantere, at det smager forrygende.
Noget andet, jeg har bikset med de seneste dage, er saltede mandler. Faktisk også rigtig nemme at lave, og igen... meget, meget lækre. Mandlerne skal brunes/opvarmes på panden i lidt olie. Pas på ikke at branke dem. De må hellere stå lidt længere end at brænde på. Når de er godt varme, så tages de af og lægges på et stykke fedtsugende papir, hvor størstedelen af olien forsvinder.
Efter lidt tid overhældes de med fint salt - jeg har brugt en god kvalitet, og når de så er kølet helt af, har man de lækreste snack.
Jeg har planer om at kaste mig over at lave chips af rødbeder. Mærket Princip!, som fås i Føtex bl.a., laver en rodfrugtchips-blanding som er helt forrygende, men de er dyre som.... Derfor kunne det jo være sjovt at få lavet nogle selv, der kunne hamle op med dem rent prismæssigt - og så samtidig være hjemmegjorte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar